Gashaarden

Wilt u genieten van een gashaard of gaskachel? Dansende vlammen die om een keramisch houtblok krullen. Echt vuur, maar met alle voordelen van een moderne gashaard of gaskachel. In onze showroom in Rijssen kunt u verschillende gashaarden en gaskachels bekijken en ideeën op doen. Onze vakkundige medewerkers leiden u rond en vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Gahaarden en gaskachels, of het ze nu als inbouw-, inzet- of vrijstaand model zijn uitgevoerd, zijn te verdelen in twee categorieën. Namelijk in een ‘open verbrandingssysteem’ of die met een ‘gesloten verbrandingssysteem’. Een ‘open verbrandingssysteem’ haard haalt de zuurstof voor de verbranding uit de ruimte, wat overigen niet wil zeggen dat de haard niet voorzien is van een glasruit. Een haard met een ‘gesloten verbrandingssysteem’ haalt de zuurstof voor de verbranding van buiten d.m.v. het concentrisch kanalen systeem. Dit laatste is ideaal voor woningen die goed geïsoleerd zijn en voorzien zijn van een WTW systeem.

Ook online kunnen we u al een handje helpen. Hieronder kunt u een keuze maken uit verschillende groepen gashaarden; namelijk, inbouwhaarden, inzethaarden en vrijstaande haarden. In het kort vertellen wij daar iets over en kunt u sfeervolle afbeeldingen van gashaarden en gaskachels bekijken.

Inbouwhaarden

Gashaarden - Inbouwhaarden

Een inbouw gashaard is een uitstekende aanvulling op uw interieur. Deze haarden hebben niet alleen een praktische functie, maar een...

Inzethaarden

Gashaarden - Inzethaarden

U heeft een open haard, maar wilt graag overstappen op het gemak van gas? Een inzethaard is een geschikte optie om uw haardvuur nieuw leven...

Vrijstaande haarden

Gashaarden - Vrijstaande haarden

Vrijstaande haarden gas gestookt, ook wel vrijstaande gaskachels genoemd, zijn los geplaatste toestellen die veelal op pootjes of een sokkel rusten.