Houtkachels

Is het altijd al uw droom geweest om met een houtkachel te stoken? Bezoek dan onze showroom in Rijssen om houtkachels te bekijken en kom idee├źn op doen. Onze vakkundige medewerkers leiden u rond en vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Ook online kunnen we u al een handje helpen. Hieronder kunt u een keuze maken uit verschillende groepen houtkachels; namelijk, inbouwhaarden, inzethaarden en vrijstaande haarden. In het kort vertellen wij daar iets over en kunt u sfeervolle afbeeldingen van houtkachels bekijken.

Inbouwhaarden

Houtkachels - Inbouwhaarden

Inbouwhaarden hout gestookt zijn bij uitstek geschikt in huizen met een Warmte Terug Winning (WTW), climate control en in huizen met open ruimtes zoals keukens etc.

Inzethaarden

Houtkachels - Inzethaarden

Inzethaarden hout gestookt, ook wel inzet houtkachels genoemd, zijn bij uitstek geschikt om in een bestaande openhaard te plaatsen. U verhoogt hiermee ook...

Vrijstaande haarden

Houtkachels - Vrijstaande haarden

Vrijstaande haarden hout gestookt, ook wel vrijstaande houtkachels genoemd, zijn nog steeds erg populair. De hedendaagse vrijstaande houtkachel is ...